Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Dětské tváře ve šternberské nemocnici rozzářil Mikuláš s družinou

4.12.2015

Malé pacienty dětského oddělení Nemocnice Šternberk, člena skupiny AGEL, přišel v pátek 4. prosince potěšit i pobavit Mikuláš s družinou. Nechyběly úsměvy, dárečky, povídání pohádek, ale také sliby ohledně polepšení malých rošťáků.

„Oslavy svátku svatého Mikuláše neodmyslitelně patří k předvánočnímu období, a děti se na ně těší podobně jako na Vánoce. Pokud tedy malí pacienti nemohou tento svátek oslavit mimo nemocnici, přichází náš Mikuláš s doprovodem přímo za nimi,“ říká vrchní sestra dětského oddělení Nemocnice Šternberk Eva Kolářová s tím, že Mikulášskou návštěvu u nemocných dětí organizuje dětské oddělení pravidelně každý rok.

Rolí Mikuláše, anděla i čerta se tradičně ujali sami zaměstnanci dětského oddělení Nemocnice Šternberk, kteří postupně navštívili všech dvanáct aktuálně hospitalizovaných pacientů dětského oddělení. Na pokojích si s každým popovídali, vyprávěli pohádky, básničky a samozřejmě rozdávali balíčky se sladkostmi, ovocem a drobnými dárečky. „Atmosféra během mikulášské návštěvy byla letos opravdu skvělá, děti přišly na jiné myšlenky, výborně se bavily a některé nechtěly Mikuláše s družinou ani nechat odejít,“ dodává Kolářová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: