Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Nemocnice Středomoravské nemocniční zvou na bezplatná vyšetření znamének

7.5.2015

Všichni zájemci z okolí Prostějova, Přerova i Šternberku budou mít v květnu jedinečnou možnost nechat si zdarma vyšetřit svá mateřská znaménka. Akci pořádá Středomoravská nemocniční, člen skupiny AGEL, a to v rámci připomenutí Evropského dne melanomu. Součástí akce bude také osvěta v oblasti ochrany před sluncem i prevence vzniku melanomu.

Melanom je jedním z nejčastějších zhoubných nádorů, který v Česku ročně způsobí zhruba 300 úmrtí. Melanom lze přitom velmi snadno a spolehlivě odhalit a v počátečních fázích i úspěšně léčit. Z toho důvodu je zásadní právě prevence a včasná diagnostika, kterou mnozí podceňují nebo odkládají.

Akce proběhne postupně ve všech třech nemocnicích Středomoravské nemocniční a jako bonus nabídnou navíc v těchto dnech nemocniční LÉKÁRNY AGEL i dvacetiprocentní slevu na produkty snižující riziko vzniku melanomu.

V pondělí 11. května proběhnou Dny melanomu v Nemocnici Prostějov a Nemocnici Přerov. Zájemci z Přerovska mohou přicházet do kožní ambulance Nemocnice Přerov, která sídlí v přízemí budovy LDN, a to od 7:30 do 12:30 hodin. V Nemocnici Prostějov pak bude zájemce zvát kožní ambulance sídlící ve druhém patře, a to od 8 do 12:30 hodin. Lidé, kteří pondělní termín nestihnou, pak mohou cestovat ještě do nemocnice ve Šternberku, kde proběhne akce ve středu 13. května odpoledne od 14 do 17 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: