Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Nemocnice Šternberk má nový vjezd pro veřejnost a 50 parkovacích míst pro své pacienty a jejich návštěvy

14.1.2020

Nový vjezd z ulice Poděbradova a padesát parkovacích míst využívají nově pacienti a návštěvy v Nemocnici Šternberk, která patří do skupiny AGEL. Současný vjezd do nemocnice z ulice Jívavská funguje omezeně kvůli začínající výstavbě pavilonu interních oborů. Díky novému vjezdu je přístup k nemocnici i parkování uvnitř areálu pohodlnější a snazší.

Hlavním vjezdem pro veřejnost je nově vjezd z ulice Poděbradova. Pacientům i návštěvníkům nemocnice je doporučeno, aby využívali nový vjezd do nemocnice před kruhovým objezdem z Olomoucké ulice. K novému vjezdu se přijíždí Husovou ulicí a je v místě původního vjezdu do nemocnice na  ulici Poděbradova.  Pohodlné a přístupné parkování s kapacitou 50 míst je vybudováno u nového vjezdu a není zpoplatněno.

Příjezd do nemocnice i provoz kolem chirurgického pavilonu dosavadním vjezdem na ulici Jívavská bude po dobu výstavby interního pavilonu omezen.

Výstavba parkoviště u nového vjezdu z ulice Poděbradova trvala 3 měsíce a financoval ji Olomoucký kraj. Na jaře by se měl počet parkovacích míst rozšířit o dalších 110 míst. Nemocnice Šternberk bude disponovat celkově 160 parkovacími místy a parkování v areálu bude díky tomu ještě dostupnější pro její pacienty a návštěvy.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: