Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Ambulance Nemocnice Šternberk v Litovli nově sídlí v modernějších prostorách

23.11.2015

Pacienti ambulancí revmatologie, diabetologie a nefrologie se mohou v Litovli nově těšit z příjemnějšího i modernějšího prostředí. Trojice detašovaných ambulancí Nemocnice Šternberk se totiž přesunula z budovy polikliniky do nově zrekonstruovaného Lékařského domu, kde na pacienty čeká nejen špičkové vybavení a služby, ale i estetické a příjemné zázemí.

„Stěhování se týká trojice detašovaných pracovišť Nemocnice Šternberk v Litovli, a to konkrétně ambulance revmatologie, diabetologie a nefrologie. Na novou adresu tedy budou moci docházet pacienti s kloubními obtížemi a nemocemi pohybové soustavy, pacienti s cukrovkou a také lidé trpící onemocněními ledvin,“ vyjmenovává lékařka interního oddělení Nemocnice Šternberk MUDr. Jiřina Kočí s tím, že v budoucnu by v Lékařském domě měly přibýt ještě další dvě ambulance společnosti AGEL, a to gynekologická a ortopedická.

Lékařský dům najdou pacienti na adrese Vítězná 183/2B, tedy zhruba 250 metrů od původního sídla ambulancí na litovelské poliklinice. Ordinační hodiny pro pacienty zůstávají stejné, stejně jako spektrum nabízených služeb a výkonů.

Pro případné dotazy je pacientům i novým zájemcům se zdravotními obtížemi k dispozici nové telefonní číslo ambulancí, a to 585 341 552.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: