Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Nemocnici Šternberk navštívil ministr zdravotnictví

21.6.2018

Ve středu 20. června navštívil ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch v průběhu své návštěvy v Olomouckém kraji i Nemocnici Šternberk, která je členem skupiny AGEL. Vzácný host si během krátké návštěvy prohlédl prostory zdravotnického zařízení, pozdravil se se zaměstnanci vybraných oddělení a také pohovořil s vedením nemocnice na téma plánovaných investic.

Ministr si za doprovodu předsedy představenstva společnosti AGEL MUDr. Milana Leckéšiho, předsedkyně představenstva Středomoravské nemocniční MUDr. Marie Marsové, MBA, i ředitele Nemocnice Šternberk MUDr. Vítězslava Vavrouška MBA, MPH, prohlédl především prostory interního oddělení nemocnice. V návaznosti na prohlídku pak ministr Adam Vojtěch debatoval s představiteli nemocnice na téma chodu zdravotnického zařízení, jeho potřeb i plánů do budoucna.

„Řeč byla především o plánovaném pavilonu interních oborů, který by měl vzniknout nově poblíž hlavního vstupu do nemocnice. S realizací výstavby nového pavilonu v Nemocnici Šternberk počítá kraj v následujících dvou letech a finanční náklady jsou odhadovány na 120 milionů korun. Součástí projektové dokumentace na výstavbu pavilonu interny by přitom mělo být i nové venkovní parkoviště pro pacienty,“ prozrazuje ředitel Nemocnice Šternberk MUDr. Vítězslav Vavroušek MBA, MPH.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: