Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Gynekologická ambulance v Litovli rozšiřuje provoz

11.3.2019

Lepší a dostupnější gynekologické péče se dočkají ženy z Litovle a okolí. Moderní gynekologická ambulance v Litovli, která spadá pod Nemocnici Šternberk, člena skupiny AGEL, rozšiřuje ordinační dobu a díky tomu je připravena přijímat nové pacientky.

„Původně pondělní provoz jsme rozšířili i o středy. Chceme tak pacientkám nabídnout lepší dostupnost gynekologické péče. Otevřeno nyní máme pondělky vždy dopoledne od 7 do 12 hodin a středy odpoledne od 16 do 19 hodin, abychom vyšli vstříc i pracujícím ženám, které jsou v dopoledních hodinách v práci,“ vysvětlil MUDr. Jan Harašta, lékař gynekologické ambulance v Litovli.

Ambulance byla otevřená před rokem a půl, nachází se v centru Litovle v Lékařském domě ve Vítězné ulici, necelých sedm minut od nádraží. Ženy si pochvalují nejen moderně zařízenou ordinaci a čekárnu, ale také příjemný personál, který má k pacientkám osobní přístup.

Zájemkyně o vyšetření se mohou objednávat na telefonním čísle 725 663 530 v kterýkoliv pracovní den od 7 do 15 hodin. Čekací doby jsou minimální, nezřídka pacientku lékař přijme v nejbližší pondělí či středu. Ambulance se také pyšní tím, že její objednávkový systém je nastavený tak, aby pacientky nemusely v čekárně dlouho čekat.

„Výhodou naší ambulance je i návaznost na naši domovskou nemocnici, konkrétně přímo na porodnici ve Šternberku, která je momentálně nejpopulárnější porodnicí v Olomouckém kraji. Přímo v naší ambulanci máme jeden z nejlepších ultrazvuků v okolí, který zajišťuje detailní zobrazení vyšetřované oblasti a tím pádem nám pomáhá k přesnější diagnostice,“ doplnil MUDr. Jan Harašta.

„Ve spolupráci s firmou HIPP nyní zároveň ženám, které mají u nás diagnostikované těhotenství, v ambulanci dáváme dárkové balíčky, které obsahují nejrůznější olejíčky, sprchové gely, čaje pro kojící maminky a další výrobky, které ženy před porodem či po něm zcela jistě využijí. V blízké době plánujeme pořádat příležitostné besedy na atraktivní témata z oblasti gynekologie a porodnictví. Informace pacientky najdou vždy i na našich facebookových stránkách Porodnice Šternberk. Ve spolupráci s prenatální ambulancí v porodnici Šternberk připravujeme i poradnu o předporodních plánech pro rodičky, které budou u nás rodit a o probrání svých přání budou mít zájem. O této poradně bude informovat plakát v čekárně porodního sálu,“ řekl MUDr. Jan Harašta

Ambulance všeobecné gynekologie v Litovli poskytuje komplexní gynekologickou diagnostickou a léčebnou péči pro pacientky všech věkových kategorií, včetně předporodní péče a diagnostiky pro nastávající maminky.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: