Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Nemocnici Šternberk vede nově Ing. Katarína Bučková

9.7.2019

Do čela Nemocnice Šternberk byla 8. července jmenována Ing. Katarína Bučková, MBA, členka představenstva společnosti Středomoravská nemocniční.

„Ve své funkci bych ráda navázala na dosavadní práci mého předchůdce MUDr. Vavrouška a na vize Středomoravské nemocniční. Proto je mým cílem přispět k dalšímu rozvoji Nemocnice Šternberk tak, aby byla atraktivní́ pro lékaře, nelékařské zdravotnické pracovníky a pro ostatní zaměstnance a také pro naše pacienty. Velký důraz budu klást na kvalitu poskytované péče, stabilizaci personálu nemocnice, využití jejího odborného potenciálu a podporu v neustálém vzdělávání. Dále pak na nové potenciální možnosti rozvoje poskytované péče v naši nemocnici,“ uvedla Ing. Katarína Bučková, MBA.

Ing. Katarína Bučková, MBA, působí v oblasti zdravotnictví již více než 15 let. Začínala jako zdravotní sestra ve Fakultní nemocnici Ostrava. Její cesta následně vedla do Vítkovické nemocnice v Ostravě a Očního centra AGEL. Funkci členky představenstva zastává ve Středomoravské nemocniční od července 2017.

MUDr. Vítězslav Vavroušek, MBA, MPH, který vedl nemocnici ve Šternberku dosud, přechází do vedení Jesenické nemocnice, kde byl jmenován předsedou představenstva.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: