Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Nemocnice AGEL Šternberk zavádí chytrou navigaci, myslí i na návštěvníky s omezenou hybností

15.8.2024

Šternberk, 15. srpna 2024: Nemocnice AGEL Šternberk zavedla nový navigační systém, který je prostřednictvím QR kódu dostupný na jakémkoliv chytrém telefonu. Tento inovativní nástroj zjednoduší orientaci v nemocničním areálu a je součástí snahy nemocnice o zkvalitnění svých služeb a zvýšení komfortu pro všechny pacienty a návštěvníky nemocnice.

„Orientace v nemocničním areálu byla pro některé pacienty náročná. Časté dotazy na cestu pro nás byly signálem, že je potřeba naše služby modernizovat,“ říká hlavní správkyně Nemocnice AGEL Šternberk Irena Davidová.

Nový navigační systém - dostupný online na adrese navigace.agel.cz/nst - přináší řadu výhod a zvýšení komfortu. U každých vstupních dveří a na každém oddělení jsou nyní vystaveny informační cedule s mapou a QR kódem. Navigační systém je dostupný na jakémkoliv chytrém telefonu s internetovým připojením. „Není nutná žádná registrace ani přihlášení. Stačí naskenovat QR kód a systém vás krok za krokem dovede na požadované místo,“ doplňuje Davidová.

Nemocnice má detailně zmapované trasy pro chodce i bezbariérové cesty. Tím zajišťuje, že je navigace přístupná pro všechny uživatele, a to včetně osob s omezenou pohyblivostí. „Věříme, že systém přispěje ke spokojenosti všech našich pacientů a návštěvníků,“ uzavírá Davidová.

Navigační smart systém bude s nástupem podzimu nově dostupný také v Nemocnici AGEL Prostějov. V přerovské nemocnici chytrá technologie pacienty naviguje areálem od podzimu roku 2023.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: